Cap de setmana de convivències

Cap de setmana de convivències

??▶? Aquest cap de setmana, 29 i 30 de Maig hem celebrat un cap de setmana festiu i familiar, amb la participació de més d’un centenar d’alumnes i famílies de totes les edats.
?? Durant el cap de setmana s’han realitzat diferents tallers, de danses, percussió i bàsquet beat, impartits pel professorat de l’escola i altres col·laboradors que han permés als assistents gaudir i aprendre en un format festiu i intergeneracional.
La tarda de dissabte, a més, va comptar amb un petit concert d’alguns conjunts de l’escola entre els quals destaca la interpretació de la cançó Hard to Handle per part d’un combo juntament amb més de 10 alumnes de bateria tocant a l’hora a l’esplanada de darrere de l’escola.
?? La cloenda va ser diumenge, amb la mostra dels diferents tallers i la presència de diverses formacions musicals de l’escola, tancant una diada de convivència molt enriquidora tant musical com personal per part de professorat, alumnat i famílies.
? Des de l’EMM les Franqueses valorem molt positivament les convivències i encoratja a seguir amb la dinàmica (si la situació ho permet) de programar activitats intergeneracionals per fer créixer el teixit cultural de les Franqueses del Vallès.