Concert i col·laboració amb El Pony Pisador

Concert i col·laboració amb El Pony Pisador

El Pony Pisador arriba a Les Franqueses del Vallès amb el seu segon treball discrogràfic en un any.

El Pony Pisador és un grup de cinc joves de Barcelona que mescla música folk i tradicional d’arreu del món en un equilibri perfecte entre sentit de l’humor i virtuosisme. L’aire despreocupat d’El Pony Pisador en directe és contagiós i desperta el bon humor i les ganes de participar del públic d’allà on va. En un concert seu es pot gaudir a parts iguals de melodies folk, harmonies vocals i jocs amb el públic en un ambient agradable per a totes les edats.

Aquest 2021 editen el seu tercer disc y al novembre treuen el quart, que presenten amb un show que pot arribar a més de 2 hores de durada. Cada concert és únic, ja que mai repeteixen repertori.

La formació Barcelonina és el primer grup de la península en cantar sea shanties (cançons de treball marineres) i l’únic en actuar en festivals internacionals del gènere. També han explorat i combinat gèneres com el yodel (creant la primera cançó de yodel en català) o els cants harmònics tuvans (sent també el primer grup de l’Estat en enregistrar-ne.

 

Entrades: aquí