fbpx
🎁🎄🍀 MOLT BONES FESTES! 🎁🎄🍀

🎁🎄🍀 MOLT BONES FESTES! 🎁🎄🍀

Hem acabat un primer trimestre ple de reptes i canvis. Un temps en el que hem aprés a conviure i a fer música d’una manera diferent a com estàvem acostumats.

Però estem contents. Creiem que, fins i tot les setmanes que vam estar confinats, l’escola de música ha continuat fidel al seus objectius i que hem fet arribar la música i el gaudi d’aprendre música als nostres alumnes.

Ens ha mancat el contacte directe amb les famílies, que ara no podeu entrar al centre. Hem procurat tenir més contacte online fent servir eines com Zoom i Classroom.
Ens ha mancat el caliu dels concerts en directe que tant aporten a l’aprenentatge. Però hem afegit gravacions en directe i gravacions confinades que han aportat altres capacitats als nostres petits músics.

Professors, famílies i alumnat hem aprés que podem seguir gaudint de la música. I ha estat gràcies a l’esforç de tothom. Esforç que volem agrair especialment a tot l’alumnat: les ganes i la il·lusió amb que sempre creuen la porta de l’escola és fascinant; la paciència amb la mascareta que no es treuen ni un moment és admirable; i la confiança que ens fan a l’aula és un regal.

Per tot això us volem agrair aquest trimestre de música junts més que mai.

Us desitgem un Nadal ple de bones intencions, ple de grans emocions i ple, molt ple de bona música!

Esperem tenir un any 2021 lliure de barreres, lliure de pors, i puguem tornar als escenaris de Les Franqueses, alumnes i professors, amb les famílies a platea.

En nom de l’equip docent de l’Escola mpl. de Música de Les Franqueses:

Bones festes i feliç 2021!