fbpx

Daniel Pérez | Professor superior de piano, música de cambra, llenguatge musical i composició. He treballat la direcció orquestral a Barcelona i a Viena amb els mestres Antoni Ros Marbà, Jordi Mora, Salvador Mas, Manel Valdivieso i Jorg Bierhance. Dirigeixo regularment sarsueles i musicals amb el Fòrum Abelló, AMSM de Mollet i amb la cia. Milnotes de teatre musical.

He composat els musicals Una cançó per la Ventafocs; Do, Re, Mi els Pastorets o La Història d’en ClaudeDó guanyadora del primer premi de composició al X certàmen de composició ciutat de Mollet. He guanyat el premi especial del públic en el Premi de composició Joaquim Maideu de Vic amb l’obra Plugim. Com a arranjador destacar la versió per a cor infantil i orquestra de l’òpera Follet d’Enric Granados estrenada a l’Auditori Enric Granados de Lleida. Quan el temps ho permet treballo com a freelance com a editor de partitures.

 

Actualment treballo a l’escola mpl. de música de Les Franqueses, l’escola de música Camins, l’escola Educem i dirigeixo el cor del Fòrum Abelló, AMSM de Mollet, el Cor Camins de Les Franqueses i la Coral Xeremella de Les Franqueses.
M’apassiona la música, el que genera en nosaltres és únic i tinc la sort de gaudir-la dirigint cors, orquestres i ajudant a crèixer a molts infants i joves amb ella. Quan el temps m’ho permet els jocs de rol i els jocs de taula apareixen per relaxar-me. Som-hi!