Taller de música per a nadons 

Taller de música per a nadons 

🌸 La primavera, música per nadons en família és un projecte de taller per nadons d’1 i 2 anys i les seves famílies on es tracta d’acompanyar aquests en les seves primeres passes dins del món de la música. Es tracta d’obrir un primer espai de percepcions i emocions a partir de l’audició musical i el joc.

Basant-se en la metodologia d’Edwin Gordon, Willems, Dalcroze, especialment, però combinant també diferents disciplines.

👉 La idea principal es crear un espai de sensibilització musical per a nadons d’1 i 2 anys i les seves famílies en l’entorn de l’Escola Municipal de Música del Municipi.

Això ens permet agafar consciència del temps i adaptar el repertori musical, de moixaines i jocs de falda a les diferents estacions.

☘ Els tallers per nadons son molt beneficiosos per a les famílies usuàries i per la finestra cognitiva oberta en els nens dels 0 als 3 anys, però també ho son per a l’Escola Municipal de Música ja que es comença a crear una relació directa amb les famílies, i l’escola de música forma part de les seves vides d’un bon principi.

A mesura que els nens es van fent mes grans i segueixen involucrats amb l’escola també ho poden fer les famílies amb tots els programes d’adults que hi ha.


⏰ Horaris de l’activitat

Dimecres d’abril, maig i juny (fins a finalitzar curs escolar) de 16.15 a 17.00 h. De dimecres 6 d’abril a dimecres 22 de juny.

🎵 Inscripcions: aquí (Data límit 1 d’Abril – places limitades)
Són un total d’11 sessions lectives ja que no es farà durant les vacances de setmana santa